Canvis per al cap de setmana

mayo 17, 2019

L’estabilitat que ens ha acompanyat les últimes setmanes donarà pas a uns dies d’oratge més variable i incert.

En les últimes hores hem pogut comprovar que l’atmosfera està més inestable i això ha sigut un aperitiu del que ens espera el cap de setmana.

Durant la matinada hem tingut ruixats al nord de Castelló i podria tornar a ploure en les pròximes hores peò ràpidament es desfaran amb l’entrada de vents de mestral que al nord es deixarà sentir amb gana i refrescarà l’ambient. Al centre, i sobretot al sud bufarà ponent i farà pujar les temperatures. Al litoral d’Alacant quedaran pròximes als 30 graus.

Demà dissabte durant el matí lluirà el sol per tot arreu però no tardaran en deixar-se vore els núvols de tronada a les zones de muntanya cap a migdia anunciant una vesprada ‘animada’. Tot fa pensar que seran les zones de muntanya del nord i del sud les més afectades pels núvols de tempesta que podran descarregar puntualment amn intensitat moderada. L’ambient quedarà més fresc, tant per la nit com durant el dia.

Diumenge també podran formar-se tronades de vesprada però sembla que quedaran restringides a les muntanyes del nord, i tant dilluns com dimarts les tronades primaverals podran afectar punts de l’interior. A partir de dilluns les temperatures mostraran tendència a pujar.

Passeu molt bon dia!

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.