Després de la tempesta…

Els fronts de núvols que arriben des de l’Atlàntic habitualment no deixen massa pluja a la Comunitat Valenciana, però estem en primavera, ha fet molta calor…i en este cas pot ser el front ha sigut més actiu del que estem acostumats deixant-nos tot un espectacle al cel i pluges de distribució molt irregular però algunes quantitats dignes de menció (encara que en algun rogle van deixar algo de pedra).

Este és el resum dels registres que va deixar el front (com estava prrevist va ploure a la mitad nord de la Comunitat):

A última hora de la vesprada escamparen els núvols i acabà imposant-se el sol per tot arreui l’ambient quedà prou més fresc…després de la tempesta sempre arriba la calma, i això és el que tindrem hui, un dia estable, assolellat i amb temperatures menys caloroses. El mestral buffarà moderat o  fort al nord fins a migdia, i no perdrà força fins ben entrada la  vesprada al nord, mentre que al centre i al sud acabarà bufant el xaloc.

Demà dissabte donarem la  benvinguda al  cap de setmana amb sol per tot arreu i encara que les temperatures seran fresques a primera hora acabaran pujant al centre del dia.

Diumenge continuarà l’ascens de les temperatures, i  encara  que de vesprada apareixeran núvols a les muntanyes de l’interior serà difícil que arriben a donar pluges destacables.

Sembla que dilluns tornarà a apretar la calor i de vesprada també podran formar-se núvols d’evolució a les muntanyes del nord…res important.

Passeu molt bon dia!!

 

Últims videos

Amb les vostres fotografies fem el resum setmanal de l’oratge.

Ací teniu un muntatge musical amb algunes de les fotografies que ens heu enviat.

Vos oferim una recopilació de fotografies que mostren l’esplendor de la primavera.

Sabies que...?

Concerts a migdia al Bioparc

Continua el clicle de concerts a la plaça exterior del Bioparc. Diumenge actuarà una banda de blues. Si sabeu el seu nom podreu participar en el sorteig de dos entrades per disfrutar del parc. Sort a tots i a totes.

En abril: aigües mil?

El mes d’abril de 2.018 ha sigut sec i càlid

Pilar solar

Un pilar solar és un efecte òptic que podem vore quan hi ha núvols alts a l’atmosfera

Arc circumzenital

Es tracta d’un efecte òptic semblant a un Arc de Sant Martí, però apareix just a l’inrevés (fent una forma semblant a la d’un somriure)

Esteles al cel

Amb este post no busque polémica, simplement vull deixar clara la meua postura sobre les esteles que deixen els avions al cel.

De passeig per l’Albufera

Sortegem dos passejos en barca per l’Albufera. Per a participar només heu de fer un comentari al nostre mur de Facebook.

L’Altura del sol

L’altura del Sol canvia en funció de la latitud, però també ho fa al llarg de l’any. Saps per què?

Quan arriba la gota freda?

Esta pregunta ens la fan a sovint, sobretot quan arriba la tardor i tenim ganes que canvie l’oratge, que refresque i que ploga…o aquells que han patit els efectes de les riuades i associen ‘gota freda’ a inundacions i desgràcies. Però la ‘gota freda’ no  és com l’autobus que arriba, o  hauria d’arribar, amb puntualitat.  […]

Tronades amb pedra

Les tronades d’estiu poden anar acompanyades de pedra que no porten res de bo, però també deixen algunes coses curioses

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.