Els primers ruixats d’agost

agosto 12, 2019

L’agost fins ara només ens ha portat calor…molta calor.

Per a hui i per a  demà esperem alguna novetat. No seran massa importants però ni tindrem la calor dels últims dies ni lluirà el sol per tot arreu, la qual cosa no farà massa gràcia als aficionats a la meteorològia ni als que volem disfrutar de la pluja d’estreles de Sant Llorenç.

Comecem la setmana amb més núvols al cel i no podem descartar que es regstre algun ruixat dèbil en punts d ela costa i del prelitoral de la mitad sud de la Comunitat. Les temperatures nocturnes no han patit grans variacions a la costa (a l’interior han sigt més fresques) i les diürnes patiran un notable descens tot i que l’ambient es mantindrà molt bascós.

Demà dimarts encara podran baixar un poc més les temperatures i podrà ploure dèbilment en punts de la costa. Pensem que de vesprada escamparà la nuvolositat al sud i es formaran núvols al nord om de forma puntual tmbé podrà ploure i fins i tot tronar de forma puntual.

A partir de dimecres s’imposarà de nou el sol, i sense fer una calor agobiant els termòmetres pujaran un poc cada dia que passe.

Tingueu bon inici de setmana!

 

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.