Encara estem a la primavera

junio 12, 2019

L’oratge sempre alça controvèrsia. Ningú està content amb l’oratge que fa…per massa fred, per massa calor, per falta de pluja o perquè plou.

És el que està passant estos dies. Hi ha qui es queixa perquè no fa la calor que li agradaria per anar a la platja i pendre el sol, i els que pensen que l’estiu és molt llarg i millor que la calor arribe un poc més tard.

L’oratge sempre va a la seua… Engunay tot i haver fet calor més d’un dia estem en la recta final de la primavera i fem referència tots els dies a l’oratge primaveral que estem tenint…pot ser faria falta que ploguera un poc abans que arribe el rigorós estiu.

No serà fins divendres quan escampe de forma definitiva i pugen de forma més decidida les temperatures. Tant hui com demà dijous ens esperen dies d’ambient fresc, de cel carregat de núvols, i fins i tot podrà registrar-se algun ruixat (tal com va passar ahir).

Fins i tot divendres de matí començarem encara tindrem núvols que podrien deixar escapar alguna gota, però a migdia s’imposarà el ponent fents còrrer els núvols i afavorint un notable ascens de les temperatures.

I el cap de setmana sembla que podem fer plans sense por perquè totindica que tindrem sol i que les temperatures es mantindran altes (farà més calor al centre i per l’interior que a la costa en bufar el vent de xaloc).

Tingueu molt bon dia!

 

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.