Hui torna el ponent

No bufarà molt fort però des de primera hora del dia notarem com el vent torna a bufar de ponent i de llebeig a la mitad sud de la Comunitat on lestemperatures tornaran a quedar prop dels 35 graus. Al nord i al sud també pujaran les temperatures però no farà tanta calor.

Però no  havieu anunciat pugles?

Tenim ganes de pluja i de temperatures més baixes, però haurem d’esperar per notar els primers canvis fins a última hora de la nit o a la matinada perquè els núvols es facen més compactes al nord i comencen a registrar-se les primeres pluges, just quan el vent comence a girar a gregal

Serà demà quan el cel vaja tancant-se  de nord a sud i les precipitacions guanyen consistència. Fins a migdia les pluges més abundants cal esperar-les al litoral de Castelló i València.  A les comarques interiors també podrà ploure però seran precipitacions més dèbils. No obstant, localment podrà quallar alguna tronada i donar localment pluges de més entitat.

De vesprada les pluges arribaran al  nord d’Alacant i només de refiló tocaran el sud i l’interior d’Alacant.

El gregal aterarà la mar i les temperatures quedaran entre 8  i 10 graus més baixes que hui.

El cap de setmana començarà amb oratge variabe i insegur perquè encara quedaran restes d’inestabilitat, i dissabte tindrem algun ruixat al sud, on fins a migdia encara bufarà el gregal. Al nord també podrà  ploure de forma puntual i aïllada però com bufarà mestral serà difícil que deien registres importants.

Diumenge i dilluns tornarà el sol i les temperatures començaran a recuperar-se.

Passeu molt bon dia!!

Últims videos

Vos presentem algunes de les fotografies que ens heu fet arribar al llarg de la setmana.

Fotopro patrocina la imatge del dia.

Imatges que recorden a la primavera, però en canvi són de tardor…

Sabies que...?

Pregunta Bioprac de la setmana

Esta setmana tambe podeu participar en el sorteig de dos entrades per pasar un gran dia al Bioparc. Teniu que dir-nos el nom de l’escola de vacances de Nadal al Bioparc. Sort!!

De passeig per l’Albufera

Sortegem dos passejos en barca per l’Albufera. Per a participar només heu de fer un comentari al nostre mur de Facebook.

Anem al Bioparc?

La pregunta d’esta setmana que pot fer-vos guanyar dos entrades per disfrutar d’un dia al Bioparc: Quin dia tindrà lloc la desfilada de gossos abandonats d’AUPA? Només teniu que fer un comentari a este post i automàticament entreu en el sorteig. Sort!!

L’Altura del sol

L’altura del Sol canvia en funció de la latitud, però també ho fa al llarg de l’any. Saps per què?

Quan arriba la gota freda?

Esta pregunta ens la fan a sovint, sobretot quan arriba la tardor i tenim ganes que canvie l’oratge, que refresque i que ploga…o aquells que han patit els efectes de les riuades i associen ‘gota freda’ a inundacions i desgràcies. Però la ‘gota freda’ no  és com l’autobus que arriba, o  hauria d’arribar, amb puntualitat.  […]

Tronades amb pedra

Les tronades d’estiu poden anar acompanyades de pedra que no porten res de bo, però també deixen algunes coses curioses

Eclipsi de lluna per acomiadar el dia

Esta nit podrem disfrutar d’un eclipsi parcail de Lluna

Qué és un meteotsunami o rissaga

Dilluns passat es pugueren observar oscil·lacions del nivell de la mar en alguns ports de la Comunitat Valenciana provocats per un meteotsunami o rissaga. Vols saber com es formen i perquè es produeixen?

El cinturó de Venus

El cinturó de Venus és un fenòmen atmosfèric que podem vore a l’alba o al capvespre els dies de calma anticiclònica

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.