Hui torna el ponent

No bufarà molt fort però des de primera hora del dia notarem com el vent torna a bufar de ponent i de llebeig a la mitad sud de la Comunitat on lestemperatures tornaran a quedar prop dels 35 graus. Al nord i al sud també pujaran les temperatures però no farà tanta calor.

Però no  havieu anunciat pugles?

Tenim ganes de pluja i de temperatures més baixes, però haurem d’esperar per notar els primers canvis fins a última hora de la nit o a la matinada perquè els núvols es facen més compactes al nord i comencen a registrar-se les primeres pluges, just quan el vent comence a girar a gregal

Serà demà quan el cel vaja tancant-se  de nord a sud i les precipitacions guanyen consistència. Fins a migdia les pluges més abundants cal esperar-les al litoral de Castelló i València.  A les comarques interiors també podrà ploure però seran precipitacions més dèbils. No obstant, localment podrà quallar alguna tronada i donar localment pluges de més entitat.

De vesprada les pluges arribaran al  nord d’Alacant i només de refiló tocaran el sud i l’interior d’Alacant.

El gregal aterarà la mar i les temperatures quedaran entre 8  i 10 graus més baixes que hui.

El cap de setmana començarà amb oratge variabe i insegur perquè encara quedaran restes d’inestabilitat, i dissabte tindrem algun ruixat al sud, on fins a migdia encara bufarà el gregal. Al nord també podrà  ploure de forma puntual i aïllada però com bufarà mestral serà difícil que deien registres importants.

Diumenge i dilluns tornarà el sol i les temperatures començaran a recuperar-se.

Passeu molt bon dia!!

Últims videos

Les vostres imatges protagonitzen el resum de la setmana.

Molts valencians disfruten de la neu després dels últims temporals.

Iván Marín ens envia un video del seu recorregut cap a Sant Joan de Penyagolosa.

Sabies que...?

Bioparc: deu anys i cinc milions

Contestant a la pregunta Bioparc de la setmana podeu optar a les dos entrades que sortegem. Sort!

Arc circumzenital

Es tracta d’un efecte òptic semblant a un Arc de Sant Martí, però apareix just a l’inrevés (fent una forma semblant a la d’un somriure)

Esteles al cel

Amb este post no busque polémica, simplement vull deixar clara la meua postura sobre les esteles que deixen els avions al cel.

De passeig per l’Albufera

Sortegem dos passejos en barca per l’Albufera. Per a participar només heu de fer un comentari al nostre mur de Facebook.

L’Altura del sol

L’altura del Sol canvia en funció de la latitud, però també ho fa al llarg de l’any. Saps per què?

Quan arriba la gota freda?

Esta pregunta ens la fan a sovint, sobretot quan arriba la tardor i tenim ganes que canvie l’oratge, que refresque i que ploga…o aquells que han patit els efectes de les riuades i associen ‘gota freda’ a inundacions i desgràcies. Però la ‘gota freda’ no  és com l’autobus que arriba, o  hauria d’arribar, amb puntualitat.  […]

Tronades amb pedra

Les tronades d’estiu poden anar acompanyades de pedra que no porten res de bo, però també deixen algunes coses curioses

Eclipsi de lluna per acomiadar el dia

Esta nit podrem disfrutar d’un eclipsi parcail de Lluna

Qué és un meteotsunami o rissaga

Dilluns passat es pugueren observar oscil·lacions del nivell de la mar en alguns ports de la Comunitat Valenciana provocats per un meteotsunami o rissaga. Vols saber com es formen i perquè es produeixen?

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.