Hui torna el ponent

No bufarà molt fort però des de primera hora del dia notarem com el vent torna a bufar de ponent i de llebeig a la mitad sud de la Comunitat on lestemperatures tornaran a quedar prop dels 35 graus. Al nord i al sud també pujaran les temperatures però no farà tanta calor.

Però no  havieu anunciat pugles?

Tenim ganes de pluja i de temperatures més baixes, però haurem d’esperar per notar els primers canvis fins a última hora de la nit o a la matinada perquè els núvols es facen més compactes al nord i comencen a registrar-se les primeres pluges, just quan el vent comence a girar a gregal

Serà demà quan el cel vaja tancant-se  de nord a sud i les precipitacions guanyen consistència. Fins a migdia les pluges més abundants cal esperar-les al litoral de Castelló i València.  A les comarques interiors també podrà ploure però seran precipitacions més dèbils. No obstant, localment podrà quallar alguna tronada i donar localment pluges de més entitat.

De vesprada les pluges arribaran al  nord d’Alacant i només de refiló tocaran el sud i l’interior d’Alacant.

El gregal aterarà la mar i les temperatures quedaran entre 8  i 10 graus més baixes que hui.

El cap de setmana començarà amb oratge variabe i insegur perquè encara quedaran restes d’inestabilitat, i dissabte tindrem algun ruixat al sud, on fins a migdia encara bufarà el gregal. Al nord també podrà  ploure de forma puntual i aïllada però com bufarà mestral serà difícil que deien registres importants.

Diumenge i dilluns tornarà el sol i les temperatures començaran a recuperar-se.

Passeu molt bon dia!!

Últims videos

Imatges a cavall entre l’estiu i la tardor.

Estes són algunes de les imatges que ens heu enviat al llarg de la setmana.

Les vostres fotografies són la Imatge del dia de Fotopro.

Sabies que...?

Tardor al Bioparc

La tardor és una època perfecta per visitar el Bioparc

Qui s’apunta al Bioparc?

Bioparc i oratgenet et conviden a passar un dia inoblidable

Tronades amb pedra

Les tronades d’estiu poden anar acompanyades de pedra que no porten res de bo, però també deixen algunes coses curioses

Eclipsi de lluna per acomiadar el dia

Esta nit podrem disfrutar d’un eclipsi parcail de Lluna

Qué és un meteotsunami o rissaga

Dilluns passat es pugueren observar oscil·lacions del nivell de la mar en alguns ports de la Comunitat Valenciana provocats per un meteotsunami o rissaga. Vols saber com es formen i perquè es produeixen?

El cinturó de Venus

El cinturó de Venus és un fenòmen atmosfèric que podem vore a l’alba o al capvespre els dies de calma anticiclònica

Què és un arcus

Ahir, quan el front creuava la Comunitat Valenciana puguerem disfrutar de tot un espectacle al cel. L’avanç del front des ponent cap llevant va originar una línia d’inestabilitat molt marcada anomenada ARCUS.

Què és un parheli o fals sol

El parheli o  fals sol és un fenòmen òptic que podem vore al cel quan hi ha núvols alts, cirrus. Es tracta de núvols formats per xicotets trossets de gel on incideixen els rajos solars. La reflexió i refracció de la llum solar crea eixe efecte òptic provocant l’aparició a uns 22º a esquerra i […]

Vòrtex costaner mesoscalar

Hui hem pogut vore a la costa nord de la Comunitat un vòrtex costaner mesoscalar

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.