Les primeres pluges de la tardor seran de caràcter dèbil

octubre 10, 2019

Les primeres pluges d’esta tardor segurament només afetaran punts de la costa i allà on més ploga els registres no passaran de dos o tres litres per metre quadrat. Ens haurem de conformar en pensar qe per fi canvia la dinàmica de les últimes setmanes (que tampoc és el cas).

Esta vesprada escamparà la nuvolositat desapareguent la possiilitat de pluja i fins i tot imposant-se el sol amoltes zones. No obstant, les temperatures baixaran un parell de graus.

Demà divendres tot i la presència de núvols baixos a la costa en començar el dia acabarà imposant-se el sol a migdia i pujant les temperatures. De vesprada la nuvolositat avançarà de sud a nord deixant el cel cada volta més cobert…però sense més conseqüències.

El cap de setmana el començarem amb el cel prou ennuvolat però només a última hora podria caure alguna gota en punts de l’interior.

Diumenge tornen el sol i la calor amb màximes que s’acostaran als 30 graus en molts observatoris i amb valors de 32-33 graus a les comarques centrals i en punts de l’interior.

Els pròxims dies haurem de confirmar l’arribada dilluns d’un front des de l’Atlàntic, dels que deixen poca pluja a les nostres latituds…però podriem tindre un inici de setmana passat per aigua encara que de seguida acaben imposant-se els ponents.

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.