L’estiu acaba plujós

septiembre 20, 2019

Estem  a les portes de l’ultim cap de setmana d’estiu, i haurem d’estar atents a l’oratge i a la seua evolució perquè tot indica que la pluja vol ser protagonista. Si més no la pluja l’oratge serà variable i molt insegur fins entrada a matinada de dissabte.

Hui comencem el dia amb el cel més carregat de núvols i pot ser es registren les primeres precipitacions en punts de la costa i del centre. No obstant, no esperem registres importants. La vesprada i la nit seran més mogudes, amb més activitat. Els núvols de tempesta descarregaran al nord i per l’interior avançant de cara a la nit cap a la costa.

L’últim dissabte de l’estiu també serà molt variable quant a l’oratge, amb precipitacions fins a mig matí, obertura de clars al centre del dia i noves previpitacions de cara a la nit. Co  amig dia vorem el sol les temperatures quedaran més altes.

El mestral s’imposarà per tot arreu diumenge acompant¡yant un front que només deixarà ruixats dèbils al nord i per l’interior. A migdia tindrem sol i temperatures més  altes, sobretot a la costa on quedaran pròximes als 30 graus.

Dilluns començarem la setmana donant la benvinguda oficial a la tardor amb sol i un ambient suau

Tingueu molt bon dia!

 

 

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.