L’oratge que no tindrem

abril 15, 2019

Este cap de setmana hem tingut l’oratge que ens agradaria tindre a finals de setmana… però que no tindrem.

Com es veia vindre a partir de dimecres hem d’anunciar canvis. Tindrem el cel més ennuvolat i a partir de divendres si no canvien les coses arribarà la pluja.

Hui comencem la setmana amb sol i amb temperatures que encara es mantindran altes després del dia de calor que tinguerem ahir. A última hora del dia el front que a hores d’ara entra pel ponent de la Península podria deixar algun ruixat al nord.

Demà dimarts serà un dia assolellat però prou més fresc. Durant el matí podrà bufar el ponent fluix a la mitad sud de la Comunitat però a migdia entrarà  la brisa deixant l’ambient més humit i fresc.

A partir de dimecres l’oratge s’inestabilitza. Caldrà estar atents al que puga fer una borrasca que entrant des de l’Atlàntic amb aire fred associat en altura vaja deixant les primeres precipitacions a l’oest i nord-oest de la Península.

A la Comunitat Valenciana els núvols eran més abundants dimecres de vesprada però no es registraran les primeres precipitacions fins dijous a última hora, tot just quan comencem les vacances de Setmana Santa.

El centre de baixes pressions i el fred en altura es topetaran amb una zona anticiclònica al nord i centre d’Europa i això farà que avance lentament i que no siga fins dissabte o diumenge quan ens afecte de ple, quan les precipitacions puguen ser més generals i deixar registres més importants.

I si Divendres Sant les previsions apunten pluja generalitzada les perspectives per dissabte, diumenge i dilluns no són molt millors. Pot ser serà una pluja inoportuna però ben bé podria deixar tota la l’aigua que no hem tingut els últims mesos.

Com veieu una situació ‘complicada’ la que tenim des de mitjans de setmana que caldrà seguir molt de prop.

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.