L’oratge que no tindrem

Este cap de setmana hem tingut l’oratge que ens agradaria tindre a finals de setmana… però que no tindrem.

Com es veia vindre a partir de dimecres hem d’anunciar canvis. Tindrem el cel més ennuvolat i a partir de divendres si no canvien les coses arribarà la pluja.

Hui comencem la setmana amb sol i amb temperatures que encara es mantindran altes després del dia de calor que tinguerem ahir. A última hora del dia el front que a hores d’ara entra pel ponent de la Península podria deixar algun ruixat al nord.

Demà dimarts serà un dia assolellat però prou més fresc. Durant el matí podrà bufar el ponent fluix a la mitad sud de la Comunitat però a migdia entrarà  la brisa deixant l’ambient més humit i fresc.

A partir de dimecres l’oratge s’inestabilitza. Caldrà estar atents al que puga fer una borrasca que entrant des de l’Atlàntic amb aire fred associat en altura vaja deixant les primeres precipitacions a l’oest i nord-oest de la Península.

A la Comunitat Valenciana els núvols eran més abundants dimecres de vesprada però no es registraran les primeres precipitacions fins dijous a última hora, tot just quan comencem les vacances de Setmana Santa.

El centre de baixes pressions i el fred en altura es topetaran amb una zona anticiclònica al nord i centre d’Europa i això farà que avance lentament i que no siga fins dissabte o diumenge quan ens afecte de ple, quan les precipitacions puguen ser més generals i deixar registres més importants.

I si Divendres Sant les previsions apunten pluja generalitzada les perspectives per dissabte, diumenge i dilluns no són molt millors. Pot ser serà una pluja inoportuna però ben bé podria deixar tota la l’aigua que no hem tingut els últims mesos.

Com veieu una situació ‘complicada’ la que tenim des de mitjans de setmana que caldrà seguir molt de prop.

Últims videos

Hem fet selecció de les fotos que ens heu fet arribar durant el temporal de Setmana Santa.
Gràcies !

L’oratge ens ha tingut entretinguts esta setmana.

Resumim l’oratge de la setmana amb les vostres fotografies.

Sabies que...?

Bioparc i les tasques de conservació

Bioparc i els programes de conservació de les espècies

Nou horari al Bioparc

Esta setmana la pregunta és ben fàcil perquè pugueu participar en el sorteig setmanal de les dos entrades al Bioparc

Pasqua al Bioparc

Escola de Pasqua al Bioparc

No sempre plou en Falles

Tot indica que engunay patirem més pel vent que per la pluja

Un hivern molt sec.

A les portes de la primavera climatològica fem balanç de les pluges registrades este hivern.

Resum precipitacions 2018

Esperant que arriben les primeres precipitacions de 2019 fem repàs a les pluges caigudes l’any passat.

Resum de la tardor de 2018

La tardor de 2018 ha sigut calorosa i molt humida.

Murprotec: la millor forma de lluitar contra les humitats

Les pluges de tardor vos han donat problemes d’humitat. Murprotec és la solució. Teniu problemes d’Humitat? Vamos Payà!!

Què són les boires d’advecció

Una boira típica de l’hivern o de l’inici de la primavera de primavera en les nostres latituds, quan es barregen dos masses d’aire de característiques diferents.

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.