El matí fresc, la vesprada més calorosa

agosto 14, 2019

No tardarem molt en trobar a faltar la fresca d’ahir, o de les primeres hores de hui.

Les primeres hores del dia seran més fresques, però amb menys núvols al cel, amb domini quasi absolut del sol les temperatures pujaran al centre del dia enfilant-se de nou fins als 35 graus al centre i en punts de l’interior, i dels 30 a la costa.

L’ascens de les temperatures tindrà continuïtat demà dijous. Dia festiu, dia que molts començaran les seues vacances amb sol i calor per tot arreu. Només de vesprada vorem més núvols a les muntanyes del sud de Castelló i del nord de València, on puntualment podria vaure alguna gota. Pujaran tant les mínimes com les màximes apretant la calor de nou al centre del dia.

De cara al cap de setmana l’ascens de les temperatures serà el tret més destacat de l’oratge. Pujaran divendres, però sobretot ho faran dissabte i diumenge, amb màximes que al centre i per l’interior s’acostaran de nou als 40 graus i localment podran superar-los.

Passeu molt bon dia!

 

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.