Més calor per l’interior, més núvols a la costa

mayo 15, 2019

Continuem sense poder anunciar canvis importants (al menys fins divendres). El mes de maig avança de forma inexorable portant-nos a la porta de l’estiu.

Hui tindrem de nou un dia d’estabilitat i de calor a les comarques centrals i en punts de l’interior, on les temperatures han pujat pujat esta nit i s’aproparan als 30 graus a primera hora de la vesprada. A la costa augmentarà la nuvolositat de vesprada i a poqueta nit però fins eixe moment també farà sol i les temperatures quedaran tan altes com les d’ahir.

Poques coses canviaran demà dijous. Tindrem més núvols al matí que de vesprada i les temperatures es mnatindran altes.

Serà divendres quan notem els canvis. El descens de les temperatures serà notable i cal esperar pluja a la mitad nord de la Comunitat. Dèbils i disperses al nord de València, i localment moderades i fins i tot en forma de tempesta a Castelló. Tot indica que escamparà de vesprada quan es reforçarà el vent i que dissabte i diumenge haurem de suportar de nou el ponent però només amb el pas de núvols mitjans i alts que només a les muntanyes de prelitoral d’Alacant podrien arribar a deixar algun ruixat puntual dissabte de vesprada.

Passeu molt bon dia!

 

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.