Més núvols i ruixats dèbils esta vesprada

De l’oratge de hui cal esperar xicotets canvis respecte al d’ahir: tindrem més núvols que desfilant des de l’interior cap a la costa deixaran ruixats dèbils i dispersos. No obstant, a poqueta nit haurem d’estar atents al gir dels vents a gregal perquè podria ‘alimentar’ els núvols i donar algun ruixat de més entitat al litoral d ela mitad sud de la Comunitat. Les temperatures baxiaran un parell de graus.

Demà divendres encara començarem el dia amb núvols que de tant en tant podrien deixar alguna gota, però a mig matí el vents s’encarragarà d’empentar els núvols cap a l’est i recuperarem el sol per tot arreu. Baixaran lleugerament les temperatures nocturnes i no patiran grans canvis les diürnes.

El cap de setmana ens atrevim a dir que serà quasi primaveral perquè el ponent tornarà a fer pujar les temperatures dissabte per damunt dels 20 graus al centre i a la costa.

Diumenge es tallarà el ponent però l’ambient continuarà sent suau i fins i tot ‘caloroset’ al centre del dia, i amb pocs canvis començarem la setmana dilluns.

Tingueu molt bon dia.

Últims videos

Resumim l’oratge de la setmana amb les vostres fotografies.

Un temporal pot canviar la geomorfologia d’un indret: efectes de les pluges de la setmana de la setmana passada a la desembocadura del barranc d’Aigua-Oliva.

Sabies que...?

La gran tasca del Bioparc

Pregunta Bioparc de la semana

Amb Murprotec és fàcil lluitar contra les humitats

Murprotec és l’empresa líder en Esanya i en Europa en la lluita contra les humitats

Desena gasela nascuda al Bioparc

Desena gasela nascuda al Bioparc

Tornen els monòlegs al Bioparc

Voleu guanyar dos entrades per al Bioparc? només heu de contestar a dos senzilles pregutes

Què és un arc de boira?

Heu vist alguna volta un arc de boira? Jo només als llibres

Pepe es fa gran

Sabeu els mesos que ha fet el goril·leta Pepe?

El nostre clima, el nostre oratge

Les condicions meteorològiques de les últimes setmanes són una bona excusa per tratar de compendre millor el nostre clima i el nostre oratge

Mànegues marines

Hem pogut vore algunes mànegues esta setmana al litoral de la Comunitat Valenciana. Però què és una mànega? Com i per què es formen?

Llàgrimes de Sant Llorenç

Recordeu que este cap de setmana podem disfrutar de la pluja d’estreles de les Perseides

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.