De nou en alerta per la calor

Portem tres setmanes d’estiu i hem tingut tres ‘puntades’ de calor de les que passen factura. Només aquells que estant de vacances ho porten un poc millor. Als altres ens entren més ganes de vacances.

Hui tornarà a ser un dia difícil de passar. Ahir pujaren les màximes, esta nit ho han fet les mínimes i de nou al centre del dia pujaran situant-se al voltant o per damunt dels 40 graus al centre i per l’interior i volen tocar els 35 a la costa.

Afortunadament podem anunciar alguns canvis per al cap de setmana. Demà dissabte encara serà un dia de molta calor que començarà amb temperatures més altes (la nit serà les de deormir poc) però amm màximes més baixes o al menys no tan altes.

Durant el matí els núvols sense arribar a tapar el cel estaran presents a bona part de la Comunitat. De vesprada acabaran formant-se núvol d’evolució al nord que podran descarregar a les muntanyes de Castelló….un avís del que ens espera diumenge.

Fins diumenge a migdia l’oatge serà molt variable a la mitd nord on podran registrar-se ruixats de distribució i intensitat molt desigual. Alguns podrien ser en forma de tempesta. Si van cumplint-se els previsions escamaria de vesprada. El descens de les temperatures serà notable diumenge (les màximes quedaran al voltantd els 28-29 graus a la costa i només un poc per damunt dels 30 allà on més pugen)

Dilluns donarem la benvinguda a la segona quinzena de juliol amb sol i temperatures més altes. Tant la vesprada de dilluns com la de dimarts haurem de seguir la formació dels núvols que podran formar-se i descarragar a les muntanye del nord.

Passeu bon divendres!

 

 

Últims videos

Resumim l’oratge de la setmana amb les vostres fotografies.

Resumim l’oratge de la setmana amb les vostres fotografies.

Sabies que...?

Aniversari al Bioparc

Si sabeu el nom del ximpanzé que ha fet un anyet al Bioparc esteu més aprop d’aconnseguir les dos entrades que sortegem cada setmana

Hui comença la canícula

Canícula: període comprés entre el 15 de juliol i el 15 d’agost

Vòrtex costaner mesoscalar

Hui hem pogut vore a la costa nord de la Comunitat un vòrtex costaner mesoscalar

Un maig poc calorós però sec

El mes de maig de 2019 ha sigut sec i no massa calorós

Pilar solar

Un pilar solar és un efecte òptic que podem vore quan hi ha núvols alts a l’atmosfera

Què és la meteoropatia

Un canvi sobtat o accentuat de les condicions meteorològiques pot provocar migranyes i malestar al cos humà

No sempre plou en Falles

Tot indica que engunay patirem més pel vent que per la pluja

Un hivern molt sec.

A les portes de la primavera climatològica fem balanç de les pluges registrades este hivern.

Resum precipitacions 2018

Esperant que arriben les primeres precipitacions de 2019 fem repàs a les pluges caigudes l’any passat.

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.