Núvols estèrils

octubre 11, 2019

Tan hui divendres com durant bona part del cap de setmana tindrem el cel carregat de núvols. Impedriran que puga lluir el sol per tot arreu i durant tot el dia però seran núvols improductius, estèrils perquè no s’espera que deixen pluja.

Hui tenim núvols baixos a la costa que han mantingut altes les temperatures nocturnes. A migdia es trencaran deixant pas al sol i a un ascens de les temperatures que localment arribarà a ser notable. Esta vesprada augmentarà de nou la nuvolositat de sud a nord però tampoc esperem que siguen núvols de pluja.

El cap de setmana també començarà carregat de núvols i al hi haver menys insolació les temperatures podran baixar lleugerament. No obstant l’ambient es mantindrà calorós i bascós al centre del dia. A última hora la probabilitat de pluja augmentarà per l’interior però tampoc seran pluges generals ni importants (d’arribar a registrar-se).

Diumenge només tindrem alguns núvols a primera hora en punts de la costa i alguna boirina a les zones més fondes. El sol lliurà i tornarà a calfar de valent portant les màximes aprop dels 30 graus a la costa i deicxant-les per damunt dels 30 en punts del cemtre i de l’interior de València i d’Alacant.

Dilluns estarem atents a l’actvitat que puga tindre un front que ens arribarà després de creuar a Península i de deixar precipitacions prou generals. Habitualment arriben molt desgastats a les nostres latituds però fins a primera hora de la vesprada podria deixar algun regisre ‘decent’ en punts de l’interior i pluges més dèbils al centre i a la costa. de vesprada el ponent s’encarregarà de fer còrrer els núvols cap a la mar.

Dimarts serà un dia ventós, amb mestrals al nord i ponents al centre i al sud.

 

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.