Paisatge i Oratge

Sagunt – Universitat d’Estiu

19/09/2017

Estos dies té lloc a Sagunt la I Universitat d’Estiu de la mà del Vicerectorat de Projecció i Participació Territorial, de l’Ajuntament de Sagunt i de la Diputació de València.

L’Alcúdia – Congrés AVT

12/09/2017

Reprenem l’espai Paisatge i Oratge amb el II Congrés “Paisatge, Turisme i Innovació. Estratègies per al desenvolupament turístic territorial valencià”, organitzat per l’Universiat de València i l’Agència Valenciana de Turisme i celebrat a L’Alcúdia (Ribera Alta).

La Safor – Universitat d’Estiu de Gandia

01/08/2017

De la mà del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i d’Oratgenet i ens apropem hui a La Safor.

Paisatges Valencians: Territori Turístic

25/07/2017

L’exposició al “Centre del Carmen, Cultura Contemporània” ens proporciona una bona mostra dels contrastos territorials que podem trobar a la Comunitat Valenciana.

Exposició Paisatges Valencians

18/07/2017

Vos recomanem l’exposició “Paisatges turístics valencians, valuosos, valorats” a la Ciutat de les Arts i les Ciències, on comprovareu la diversitat del nostre entorn.

Macís del Caroig

11/07/2017

L’espai Paisatge i Oratge fa hui parada a les rodalies del Macís del Caroig.

L’Horta

04/07/2017

Exposicions Patrimoni i Festes a Alaquàs (L’Horta). De la mà del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València ens apropem hui a la comarca de l’Horta.

El Racó d’Ademús

27/06/2017

En l’espai Paisatge i Oratge ens aproparem a conèixer hui el Racó d’Ademús.

La Vall d´Albaida

22/06/2017

La Vall d’Albaida és esta setmana el punt d’encontre del nostre espai Paisatge i Oratge.

Els Serrans

Estrenem hui un nou espai. De la mà del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial coneixerem de prop els paisatges de la Comunitat Valenciana.

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.