Recuperarem el sol a mig matí

Després d’una nit plujosa (amb registres més importants del que esperavem) les primeres hores del dia encara podran deixar-nos algun plugim dèbil però de seguida acabarà imposant-se el vent i desapareguent la nuvolositat.

El dia començarà fresc però amb sol i ponent al centre del dia el mercuri pujarà fins marcar valors pareguts als d’ahir.

Demà dissabte notarem el ponent i els seus efectes des de primera hora del dia. Tindrem pas de núvols mitjans i alts que seran més abundants al nord i per l’interior. Les màximes tornaran a enfilar-se per damunt dels 20 graus.

Diumenge serà un dia de sol i fins i tot farà un poc de calor a migdia perquè encara que el vent acabarà bufant de xaloc (sud-est) tindrem damunt una massa d’aire prou càlida que encara podria fer pujar les temperatures al centre i per l’interior.

Dilluns es mantindrà l’estabilitat i altes les temperatures, i haurem de seguir de prop les previsions dels dies següest perquè podria tornar l’inestabilitat.

Passeu molt bon dia

Últims videos

Resumim l’oratge de la setmana amb les vostres fotografies.

Un temporal pot canviar la geomorfologia d’un indret: efectes de les pluges de la setmana de la setmana passada a la desembocadura del barranc d’Aigua-Oliva.

Sabies que...?

La gran tasca del Bioparc

Pregunta Bioparc de la semana

Amb Murprotec és fàcil lluitar contra les humitats

Murprotec és l’empresa líder en Esanya i en Europa en la lluita contra les humitats

Desena gasela nascuda al Bioparc

Desena gasela nascuda al Bioparc

Tornen els monòlegs al Bioparc

Voleu guanyar dos entrades per al Bioparc? només heu de contestar a dos senzilles pregutes

Què és un arc de boira?

Heu vist alguna volta un arc de boira? Jo només als llibres

Pepe es fa gran

Sabeu els mesos que ha fet el goril·leta Pepe?

El nostre clima, el nostre oratge

Les condicions meteorològiques de les últimes setmanes són una bona excusa per tratar de compendre millor el nostre clima i el nostre oratge

Mànegues marines

Hem pogut vore algunes mànegues esta setmana al litoral de la Comunitat Valenciana. Però què és una mànega? Com i per què es formen?

Llàgrimes de Sant Llorenç

Recordeu que este cap de setmana podem disfrutar de la pluja d’estreles de les Perseides

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.