Sense cap novetat fins dijous

octubre 8, 2019

L’oratge estable, amb pocs núvols, vents encalmats i caloreta al centre del dia ens acompanyarà encara 48 hores més, i això no vol dir que a partir d’eixe moment vaja a ploure i arribe de sobte l’hivern, però al menys sembla que a partir de dijous les coses canvien un poc.

En les últimes hores, amb el vent encalmat, la nit ha sigut més fresca, i en les pròximes hores tampoc s’esperen canvis significatius. A la costa les temperatures quedaran entre entre els 26 o 27 graus, i a les comarques centrals i en punts de l’interior arribarem i fins i tot sobrepassarem els 30 graus.

Demà dimecres, dia 9 d’octubre, l’oratge s’afegirà a la festa de tots els valencians. Al cel només vorem alguns núvols decoratius. Les temperatures encara podran pujar lleugerament a l’interior de la mitad sud de la Comunitat.

Ens agrada pensar que a partir de dijous podria trencar-se la tendència de les últimes setmanes perquè des que començà la tardor no ha plogut i pot ser ha fer massa calor.

No cal esperar precipitacions ni generals i importants però tindrem el cel més ennuvolat, les temperatures baixaran, i al menys estarem atents a l’evolució de les previsions per vore si no tardem en parlar de les primeres pluges de la tardor.

Passeu molt bon dia!

 

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.