Sense cap novetat fins dijous

octubre 8, 2019

L’oratge estable, amb pocs núvols, vents encalmats i caloreta al centre del dia ens acompanyarà encara 48 hores més, i això no vol dir que a partir d’eixe moment vaja a ploure i arribe de sobte l’hivern, però al menys sembla que a partir de dijous les coses canvien un poc.

En les últimes hores, amb el vent encalmat, la nit ha sigut més fresca, i en les pròximes hores tampoc s’esperen canvis significatius. A la costa les temperatures quedaran entre entre els 26 o 27 graus, i a les comarques centrals i en punts de l’interior arribarem i fins i tot sobrepassarem els 30 graus.

Demà dimecres, dia 9 d’octubre, l’oratge s’afegirà a la festa de tots els valencians. Al cel només vorem alguns núvols decoratius. Les temperatures encara podran pujar lleugerament a l’interior de la mitad sud de la Comunitat.

Ens agrada pensar que a partir de dijous podria trencar-se la tendència de les últimes setmanes perquè des que començà la tardor no ha plogut i pot ser ha fer massa calor.

No cal esperar precipitacions ni generals i importants però tindrem el cel més ennuvolat, les temperatures baixaran, i al menys estarem atents a l’evolució de les previsions per vore si no tardem en parlar de les primeres pluges de la tardor.

Passeu molt bon dia!

 

noviembre 13, 2019

noviembre 11, 2019

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.