Torna l’estiu

L’estiu ens ha donat un respir en forma de temporal (més típic de tardor que d’agost) que momentàniament ha allunyat la calor que veniem patint dia si dia també pràcticament des de el mes de juny.

Com de costum, ja ho comentarem ahir, no ha deixat conent a tot el món però d’això ja ens fem càrreg, i ens hem de conformar en el que hem recollit i en una notable baixada de temperatures.

Però, tot indica que l’estiu té previst tornar a  poc a poc.  Hui encara tindrem un ambient prou fresquet, sobretot al nord on el  mestral bufarà fort accentuant la sensació de fred. Tindem pas de núvols alts però acabarà imposant-se el sol  i pujant lleugerament les temperatures.

Demà dissabte no espere grans canvis. pot ser pugen un poc les temperatures nocturnes però les diürnes quedaran en valots semblants als de hui. Al cel quatre núvols decoratius,  més abundants a la costa a primera i última hora del dia.

Diumenge es formaran alguns núvols de vesprada cap a la Serra de Gúdar però pense que serà difícil que arriben a tocar territori valencià. Dilluns començarem la  setmana (o allargarem el cap de setmana qui tinga pont)  amb sol i més calor, i dimarts els mapes donen possibilitat de tronades vespertines a l’interior, però caldrà  confirmar-les els pròxims dies.

Disfrutem de moment de l’ambient fresquet que anem a tindre que l’estiu encara és molt llarg.

Bon dia!!

 

Últims videos

Resumim l’oratge de la setmana amb les vostres fotografies.

Anem de passeig per Casas de Moya de la mà de Paco Monteagudo.

Resumim l’oratge de la setmana amb les vostres fotografies.

Sabies que...?

Naixements al Bioparc

Una de les tasques més importants de Bioparc és la ne defensar la natura i treballar per cuidar les espècies que es troben en perill d’extinció.

Estiu al Bioprac

El Bioparc és una bona opció perquè els teus fills aprenguen i disfruten

Estiu 2.018

Arrenca l’estiu de 2.018

A fogueres no plou mai ?

A Alacant tot el món està Pensant en Fogueres

Rajos anticrepusculars

Ahir es van vore rajos anticrepusculars a la posta del Sol

En abril: aigües mil?

El mes d’abril de 2.018 ha sigut sec i càlid

Pilar solar

Un pilar solar és un efecte òptic que podem vore quan hi ha núvols alts a l’atmosfera

Arc circumzenital

Es tracta d’un efecte òptic semblant a un Arc de Sant Martí, però apareix just a l’inrevés (fent una forma semblant a la d’un somriure)

Esteles al cel

Amb este post no busque polémica, simplement vull deixar clara la meua postura sobre les esteles que deixen els avions al cel.

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.