Tres dies per davant de molta calor

julio 11, 2019

Apenes hem pogut respirar un parell de dies i de nou hem d’anunciar un notable ascens de les temperatures per als pròxims dies.

Una nova invasió d’aire càlid es deixarà sentir des de hui mateix a bona part de la Comunitat. Les temperatures pujran més a l’interior que a la costa, on no obstant la barreja de calor i humitat tornarà a deixar sense dormir, sobretot a aquells que visquen a la costa. Al centre del dia hi haurà molts observatoris que tocaran o superaran els 35 graus a les comarques centrals i en punts de l’interior de València i d’Alacant.

Serà demà divendres quan més apretarà la calor. Tindrem un dia molt pesat, difícil de passar perquè per la nit mujaran les temperatures i al centre del dia molts termòmetres tornarana  enfilar-se fins als 40 graus.

S’intuixen alsgns canvis per al cap de setmana. Començarà amb sol i encara a molta calor però dissabte de vesprada podran formar-se núvols d’eolució al nord anunciant un oratge més variable i més fresc per diumenge.

A mig matí de diumenge pot ploure a bona part de la mitad nord de la Comunitat. Tronarà al nord i per l’interior i posteriorment els núvols i la pluja avançaran cap a l’est. En bufar de mestral les temperatures baixaran. Un descens que serà més acusat a Castelló i al nord de València.

La setmana començarà amb oratge esable i amb un repunt de les temperatures.

Passeu molt bon dia!

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.