Vol animar-se de nou

Portem alguns dies on l’oratge sembla més d’estiu que de primavera. Després d’un inici de maig amb activitat atmosfèrica arribà la calma, el ponent i amb ells temperatures altes per l’època…massa prompte tenint en compte que encara hem de passar tot l’estiu.

Hui portem bones notícies per a aquells que vos agrada la pluja perquè a partir de demà s’inicia un nou periode d’oratge inestable i insegur. No estem parlant de pluges generals ni massa importants. Es trata de ruixats i tronades que encara que localment podran descarregar amb intensitat moderada i en forma de tempesta segurament no afectaran tota la Comunitat ni tampoc tindran les mateixes conseqüències a tots els indrets.

Hem començat el dia ben boirós, amb el cel gris com a coseqüència de les boires que ahir de vesprada ja cobriren el cel de bona part de la Comunitat. Pensem que s’alçaran les boires a migdia i a partir d’eixe moment podrem vore més el sol. A última hora podria arribar a ploure un poc al límit entre Terol i Castelló.

Demà divendres s’obri un periode de temps  més variable i insegur. Començarem el dia amb ruixats i pot ser alguna tronada al nord on a primea hora el vent bufarà de xaloc (sud-est) però no tardarà en imposar-se el mestral (nord-oest) que farà còrrer la nuvolositat cap a l’est. Al nord i per l’interior baixaran les temperatures però al sud i a la costa pujaran apopant-se als 30 graus.

Els mapes per la cap de setmana són cridaners per la quantitat de símbols de pluja i tronada que hem posat però com hem dit a l’inici del post no estarà tot el dia plovent.

Dissabte tindrem sol de matí però de vesprada creixeran núvols de tempesta que a priori afectaran dos zones: les muntanyes del nord i del sud de la Comunitat.

Diumenge els ruixats i les tronades semblen menys probables però també haurem d’estar al tanto per vore on creixen els núvols i la seua evolució.

Passeu molt bon dia!

 

Últims videos

Resumim l’oratge de la setmana amb les vostres fotografies.

Els girasols donen color a l’interior Valencià

Resumim l’oratge de la setmana amb les vostres fotografies.

Sabies que...?

Una zebra més al Bioparc

Ha nascut un poltre de zebra al Bioparc

L’eslògan de Bioparc

La campanya d’este estiu de Bioparc ens recorda que hem d’apostar per la biodiversitat del planeta

Concert solidari al Bioparc

Dissabte tenim una cita al concert solidari de Bioparc

Aniversari al Bioparc

Si sabeu el nom del ximpanzé que ha fet un anyet al Bioparc esteu més aprop d’aconnseguir les dos entrades que sortegem cada setmana

Hui comença la canícula

Canícula: període comprés entre el 15 de juliol i el 15 d’agost

Vòrtex costaner mesoscalar

Hui hem pogut vore a la costa nord de la Comunitat un vòrtex costaner mesoscalar

Un maig poc calorós però sec

El mes de maig de 2019 ha sigut sec i no massa calorós

Pilar solar

Un pilar solar és un efecte òptic que podem vore quan hi ha núvols alts a l’atmosfera

Què és la meteoropatia

Un canvi sobtat o accentuat de les condicions meteorològiques pot provocar migranyes i malestar al cos humà

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.