Tercer dia de gota freda

septiembre 13, 2019

La DANA, l’embossament d’aire fred que des de dimecres passat ha deixat l’atmosfera molt inestable es resisteix a marxar, no vol allunyar-se de la Cominitat Valenciana, i això implica més de 24 hores de precipitacions molt intenses, localment torrencials.

Tenim alerta roja a la major part de la Comunitat i taronja al nord

Demà el centre de la gota freda vindrà a situar-se a la zona de l’Estret però mantindrà l’atmosfera encara la inestabilitat suficient com per donar pluges localment importants amb la col·laboració dels vents de llevant i gregal que encara donaran ratxes fortes mantenint la mar alterda.

Demà dissabte encara ens espera un dia inestable i plujós. pensem que les precipitacions que puguen registrar-se cada volta seran menys intenses, però encara podrà formar-se algun nucli més actiu que descarregue amb intensitat moderada o forta.

A última hora de la vesprada i durant la matinada sembla que podrem dir adéu a la gota freda i partir de diumenge serà moment de disfrutar del sol, de temperatures més altes i fer balanç de la pluja registrada.

Aneu amb compte amb les precipitacions i les posibles avingudes d’aigua.

 

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.