Adéu al juny amb calor

junio 30, 2020

Les últimes hores de juny seran ben caloroses, però cal estar atents perquè les primeres hores del mes de juliol seran per a xuclar-se els dits.

Hui farà tanta calor o més que ahir. Pense que des de primera hora del dia els termòmetres aniran un grau o dos per damunt dels valors d’ahir. Tret d’alguna boira matinal i d’alguns núvols baixos o dels núvols que puguen créixer de vesprada en punts de muntanya el dia sera assolellat.

El risc d’incendis serà hui alt a l’interior i al centre de la Comunitat on les temperatures tornaran a marcar valors per damunt dels 35 graus.

Per a demà dimecres no tenim bnes notícies perquè serà un dia d’estar a vora mar ( a ser possible dins de l’aigua) o refrescant-se en la piscina perquè el ponent es deixarà sentir des de primera hora del dia. Dispararà les temperatures per damunt del 35 graus en punts de la costa, i entre els 35 i els 40 al centre i per l’interior.

Demà el risc d’incendis forestal serà alt o extrem a la major part de la Comunitat

 

El descens de les temperatures dijous serà notable (fins a 10 graus en alguns observatoris). A més cal esperar ruixats i tronades al nord a partir de la vesprada.

Divendres començarem el dia amb el cel més carregat de núvols i alguna gota. L’ambient serà bascós encara que les temperatures baixaran lleugerament.

Dissabte quedarà inestabilitat al nord on de vesprada podrà quallar alguna tronada. Al centre i al sud farà més sol i les temperatures tendiran a pujar.

Recordeu passar bon dia ploga o faça sol, faça fred o calor.

 

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.