Paisatge i Oratge

septiembre 11, 2019

El carrascar del Parc Natural de la Font Roja ès un paisatge únic a la Comunitat Valenciana.
Descobrix-lo en el reportatge que hem preparat amb el Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat – UV

septiembre 4, 2019

De la mà del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat – UV fem hui una doble parada per conèixer de més aprop les salines de Santa Pola i les de La Mata-Torrevieja.

agosto 7, 2019

El Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat – UV ens porta hui a la Vall d’Aiora – Cofrent. Farem escala a la població de Cofrents, en la confluéncia entre el Xúquer i el Cabriol.

julio 31, 2019

Montanejos, a l’Alt Millars, és el nostre punt de parada en l’espai co-produït amb el Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat – UV de la Universitat de València.

julio 24, 2019

El reportatge que totes les setmanes ens oferix el Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat – UV de la Universitat de València ens mostra perquè Morella ès una de les poblacions més boniques d’Espanya.

julio 10, 2019

Una setmana més el Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat – UV ens apropa un paisatge de la Comunitat Valenciana. En esta ocasió ens desplaçem a Alpuente, població senyera de la comarca de Els Serrans.

julio 3, 2019

L’espai que setmanalment coproduïm amb el Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat – UV ens permet conèixer millor un indret de la Comunitat Valenciana. Ens apropem hui al Montgó. Una mole calcària al costat de la mar que no deixa indiferent a ningù.

junio 26, 2019

En col·laboració amb el Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat – UV hem fet hui un reportatge sobre el centre històric de València. Un paisatge urbà ple de patrimoni i història.

junio 19, 2019

Amb el reportatge que fem conjuntament totes les setmanes amb el Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat – UV ens apropem hui a Xàtiva, capital de La Costera, on trobem un important patrimoni històric i cultural.

junio 12, 2019

Ès tot un plaer col·laborar amb el Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat – UV per apropar-vos cada setmana un indret de la nostra geografía. En esta ocasió ens anem al Racó d’Ademús.

junio 5, 2019

L’espai Paisatge i Oratge fa parada hui a l’Alt Maestrat per conèixer més de prop el municipi d’Ares.

mayo 29, 2019

L’ Horta de València és imatge i senya d’identitat dels valencians. L’espai Paisatge i Oratge ens apropa hui a un dels paisatges més emblemàtics de la Comunitat Valenciana.

marzo 27, 2019

Villena, la capital de l’Alt Vinalopo, és el nostre destí de hui per conèixer millor la nostra geografia.

marzo 13, 2019

Vilafamés, a La Plana Alta, ens ofereix paisatges rurals, un interessant patrimoni, art i bona gastronomia.

marzo 6, 2019

A l’espai Paisatge i Oratge coneixerem hui de més aprop la Vall dels Alcalans, al nord de La Ribera Alta.

febrero 27, 2019

L’espai Paisatge i Oratge ens condueix hui a l’interior de La Plana Baixa per conèixer de prop el municipi de Ribesalbes i els seus voltants.

febrero 20, 2019

La Vila Joiosa, a La Marina Baixa, ens ofereix paisatges molt diversos que visitem hui en l’espai Paisatge i Oratge.

febrero 13, 2019

La Valldigna ens oferix platja, muntanya i un important patrimoni cultural.
Allà ens anem hui de la mà del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat – UV per conéixer més de prop els paisatges de la Comunitat Valenciana.

enero 30, 2019

Al Baix Maestrat trobem el riu Cérvol. Un paisatge fluvial que drena el nord de Castelló des de l’interior a la Costa.

enero 23, 2019

Cortes de Pallàs ens ofereix un paisatge de gran valor ambiental. Hem anat esta setmana en l’espai Paisatge i Oratge.

enero 16, 2019

A la conca mitja del Túria, als voltants de chulilla, trobem un paisatge modelat pel Túria que no ens podem perdre.

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.