Temps de comarques

marzo 11, 2020

La comarca de Els Serrans és un bon exemple dels problemes i oportunitats que tenen els territoris de l’interior valencià per aconseguir un futur millor.
Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat – UV

marzo 4, 2020

Al centre de la provincia de València trobem la comarca de La Hoya de Buñol-Chiva. Dóna-li al play i la coneixeràs amb més detall.

febrero 26, 2020

Al sud-oest de la provincia de València trobem La Canal de Navarrés, una comarca on el medi natural juga un paper fonamental en el seu desenvolupament socioeconòmic.

febrero 19, 2020

Ens apropem hui a la comarca de El Camp de Túria per coneixer-la de més aprop de la mà del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat – UV

febrero 12, 2020

La Plana d’Utiel-Requena és coneguda per les seues activitats vitivinicoles però ens oferix més coses.

febrero 5, 2020

El Camp de Morvedre.El nom de la comarca prové del llatí «Muri Veteri» (murs vells). Si voleu conèixer més a fons la comarca mireu el reportatge de hui.

enero 29, 2020

El Rincón de Ademuz és una illa de l’interior Valencià que podem conèixer de més aprop en el reportatge que hem fet amb el Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat – UV

enero 22, 2020

Vols coneixer mès de prop La Safor? Dona-li al play i disfruta el reportatge que hem fet hui amb el Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat – UV.

enero 15, 2020

La Vall d’Albaida centra hui la nostra atenció en l’espai que produïm per al Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat – UV.

diciembre 18, 2019

Ens apropem hui a l’Horta, la principal aglomeració urbana de la Comunitat Valenciana.Tot un tresor patrimonial,natural,cultural i paisagístic.

diciembre 11, 2019

Estrenem hui l’espai » Temps de comarques» en col·laboració amb el Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat – UV que ens permetrà conèixer més a fons les comarques valencianes.

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.