Un adéu humit i fred

septiembre 22, 2022

L’estiu ens deixa, s’acomiada amb un oratge que res té a vore amb el que hem hagut de suportar els últims mesos.

Portem uns dies que va notant-se com allarguen les nits, com baixen les temperatures i com s’inestabilitaza l’oratge.

I les últimes hores de l’estiu seran humides, més fresques i plujoses. Els núvols estan ben presents des de primera hora.  Encetem el dia amb avís groc per probables pluges intenses que localment podran estar acompanyades de llamps, trons i pedra.

Només es podran vore de tant en tant ullades de sol al centre i per l’interior perquè a la costa el cel estarà ben carregat des de bon de matí. De vesprada el cel es mantindrà cobert però les pluges aniran perdent intensitat.

Cal destacar també el descens que experimentaran les temperatures que en punts de la costa podran quedar al voltant o per davall dels 25 graus i a zones del nord i de l’interior per davall dels 20.

Donarem la benvinguda a la tardor quan passen 4 minuts de les tres de la matinada amb un oratge que ens donarà unes hores de treva perquè fins a migdia de divendres vorem el sol i pujaran les temperatures però la vesprada vindrà marcada de nou per les les tempestes que avançaran des del nord i l’interior cap a la costa.

El primer cap de setmana de la tardor es presenta molt actiu meteorològicament parlant. Les pluges seran generals i localment generoses amb temperatures pròpies de la nova estació, vents de llevant moderats i mar alterada.

Passeu bon dijous…ploga o faça sol, faça fred o calor.

 

 

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.