Avís meteorològic per pluges intenses

marzo 24, 2020

Comencem el dia atents al que puga fer l’oratge les pròximes hores perquè tenim avís meteorològic per pluges intenses a les provincies de València i d’Alacant. De tota manera ja hem comentat en més d’una ocasió que davant estes situacions és a les comarques del sud de València i a les del nord d’Alacant on cal anar amb més precaució davant els acumulats que poden arribar a registrar-se i a la intensitat i persistència de les precipitacions.

Fins a migdia cal esperar que ploga per tot arreu, encara que les pluges més intenses es registraran al centre i al sud des de primera hora. De vesprada remetrà la pluja a la mitad nord mantenint-se a les comarques centrals, sobretot a les més pròximes a la costa. L’ambient a més d’humit serà ben fresc.

Demà dimecres ens espera un dia de ple hivern. Sembla que les pluges més importants es desplaçaran al nord on a més cal tindre en compte que la cota de neu podrà baixar fins als 1.000 metres. Cap a migdia s’espera que els núvols vagen trencant-se i que puguem vore un poc el sol tant al nord com al sud. De tota manera l’ambient es mantindrà fred, amb màximes que allà on més puguen quedaran a voltant dels 13 graus.

Dijous de matí encara podrà ploure em punts de la costa però es tractarà de pluges dèbils, aïllades i intermitants. L’ambient serà fresc però les temperatures podran pujar llegerament.

Divendres de matí hi quadarà un poc d’inestabilitat i el llevant encara bufarà bufarà al sud, on la mar estarà moguda i podria plore dèbilment.

Tot indica que cal esperar a dissabte perquè es deixe vore més el sol faça pujar les temperatures.

 

Tingueu molt bon dia i molt d’ànim amb el confinament. Ja ens queda menys!

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.