Benvingut estiu

junio 21, 2021

L’estiu ha començat  quan passaven 32 minuts de les 5 de la matinada. I ho ha fet marcat per l’estabilitat i per un ascens de les temperatures que sobretot notarem a partir de migdia.

La matinada de dissabte a diumenge tinguerem les últimes pluges de la primavera que localment foren d’intensitat moderada i acompanyades de llamps, trons i un poc de pedra en punts de l’Alt Maestrat

El ponent es deixa sentir des de primera hora, i encara que a primera hora la calor no és excesiva amb el pas de les hores anirà manifestant-se recordant-nos que hui hem estrenat l’estació més calorosa.

De tota manera no es tracta d’una calor que vaja a ofegar-nos de cara als pròxims dies perquè demà s’espera un descens de les temperatures que notarem durant la nit però sobretot durant el dia. I fins i tot cal esperar un augment de la nuvolositat a última hora durant la matinada que podria deixar pluges i algun ruixat al nord.

Eixa inestabilització de l’oratge tindrà continuïtat dimecres, amb ruixats i tronades que avançaran de nord a sud , afectant Castelló i el nord de València fins a migdia i traslladant-se més debilitades al centre i al sud de cara a la vesprada.

Dijous de matí encara cal esperar algun ruixat al sud però de vesprada acabarà imposant-se el sol, quedant un divendres ras, clar, assolellat i més calorós.

Tingueu bon inici de setmana…ploga o faça sol, faça fred o calor

 

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.