El cap de setmana també serà ben calorós

agosto 5, 2022

Ens apropem al primer cap de setmana d’agost que es presenta amb oratge assolellat, estable i ben calorós.

Les temperatures es mantindran en els valors dels últims dies apropant-se als 40 graus al centre i per l’interior i als 35 graus a la costa. O siga que la prenunta de quan farà menys calor continua en l’aire perquè mirant es mapes a curt termini no es veuen canvis, pocs a mig termini i a llarg termini no serà fins al 15 d’agost quan notem una suavització de les temperatures.

En qualsevol cas s’hauran de complir les previsions i pot ser el descens no no siga definitiu. Però tractarem de confirmar-ho i de resistir fins eixe moment.

Hui divendres augmenta de nou el risc de tempestes al nord i les temperatures acabaran marcant valors com els d’ahir. De fet estem en avís groc per altes temperatures al centre i a l’interior de València, i no podem deixar de costat la més que probable formació de núvols de tempesta a les muntanyes del nord i de l’interior.

Demà dissabte es manté la calor al nivell dels últims dies però disminueix el risc de tronades, perquè encara que de vesprada creixeran els núvols a les muntanyes del nord pense que només a les rodalies del Penyagolosa podria arribar a quallar alguna tronada.

Tot indica que diumenge i dilluns haurem de patir calor sense preopunar-nos por les tronades però dimarts les previsions tornen a donar ruixats i tronades a les muntanyes del nord.

Passeu bon divendres i bon cap de setmana…ploga o faça sol, faça fred o calor.

 

 

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.