Comença el lio

enero 26, 2018

Hem començat el dia amb els  carrers banyats a moltes poblacions del nord de la Comunitat, fins i tot els tolls d’aigua indicaven que en algun rogle havia plogut amb certa alegria durant la nit i matinada.

Com estava previst, on més ha plogut ha sigut al nord, just on menys pluja esperem el cap de setmana.

Hui comença ‘la festa’, i ja sabeu que quan anem de festa no tot el món acaba content. Ens acabarà de creuar el  front deixant ruixats dispersos i neu al voltant dels 1.000 metres.  Les temperatures patiran un sensible descens.

Demà dissabte s’anirà gestant la situació meteorològica que esperem deixe bona cosa de pluja a la mitad sud de la Comunitat. Durant el matí el cel mostrarà  un aspecte molt variable també, s’alternaran els núvols i els  clars i podran registrar ruixats de distribució molt irregular amb una cota de neu que podria baixar fins als 800 metres. Serà a partir de la vesprada, durant la nit i matinada quan esperem que ploga amb persistència al sud.

Diumenge la inestabilitat quedarà concentrada al sud, on encara podrà ploure amb intensitat moderada a forta i deixar registres importants de pluja en poc de temps. Pareu atenció a comarques com La Safor, Les Marines, el sud i litorals de les Riberes, l’Alcoià, el Comtat o la Vall d’Albaida perquè este tipo d’episodis poden arribar a donar problemes. Diumenge pujaran les temperatures i segurrament a cota de neu puge dels 1.400 metres.

Dilluns de matí encara podrà ploure dèbilment però el  sol anirà imposant-se a poc a poc i les temperatures recuperant-se.

Dimarts i dimecres serà moment de fer balanç del que ens ha deixat el  primer temporal del 2.018

Sembla que este cap de setmana no descansarem molt… però feia temps que demanavem una situació com la que tenim per davant i no ens queixarem.

Esterem de guardia ben agust. I ja sabeu que contem amb la vostra col·laboració.

Bon dia!!

 

 

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.