Es confirmen les pluges

diciembre 1, 2019

Amb l’inici de l’hivern climatològic arribaran els anvis que tant estem desitjant les últimes setmanes. És el moment de ploure perquè embassaments i aquífers es recarreguende cara a l’epoca d’estiatge, i molt haurien de canviar les coses perquè de hui a dimecres no tinguerem pluges generals i generoses a bona part de la Comunitat.

Com sempre, passarem del blanc al negre en poques hores. En esta ocasió passarem del ponent i la calor al gregal, les pluges i el fred.

Hui ja notarem els primers canvis. Pot ploure a primera i última hora del dia. De matí ho farà al nord i per l’interior, i de vesprada i apoqueta nit els núvols i la pluja avançaran des del sud.

Davant d’estes situacions sempre hem d’anar molt en compte perquè evoluciones de forma imprevisible i capritxosa. De nou tenim un embossament d’aire fred a les capes altes de l’atmosfera (a uns 5.500 metres) que en esta ocasió avançarà molt lenta pel sud de la Península i fins i tot podrà anar avant i arrere entre dilluns i dimecres dificultant les previsions.

Com comentava a l’inici les precipitacions es faran generals dilluns conforme avance el dia, i encara que hi haurà moments que podrà escampar un poc i deixar de ploure, fins entrat dimecres no podrem baixar la guardia.

Passeu molt bon dia!

 

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.