Dia d’hivern: pluja, fred i neu

marzo 25, 2020

Feia molt de temps que no teniem 5 dies seguits de pluja, que tot i haver donat alguns problemes, en conjunt els acumulats de precipitació registrats fins ara estan sent molt possitius per al camp, les muntanyes i els aqüífers.

Hui, a banda de la pluja, hem de tindre en compte el descens que patiran les temperatures que faran baixar la cota de neu fins als 1.000 metres al nord i a l’interior de València i Castelló.

S’espera que les pluges siguen més generals i abundants durant el matí i que comencen  a escampar a partir de migdia i durant la vesprada. Les temperatures més més altes n quedaran entre els 13 i els 15 graus.

Demà dijous encara podrà ploure en punts de la costa i escapar-se algun floc de nue al nord però pense que a poc a poc anirà escampant la nuvolositat i imposant l’estabilitat.

Les temperatures nocturnes baixaran i les màximes pujaran 3 o 4 graus.

De tota manera, l’estabilitat no arribarà de forma definitiva fins dissabte perquè per divendres es manté la possibilitat de pluges dèbils a la costa.

Si tot va com indiquen les previsions a dia de hui dissabte i diumenge seran dies assolellats i les temperatures pujaran de forma més efectiva.

Recordeu passar molt bon dia i que ens queda un dia menys.

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.