El dia més calorós de l’estiu

julio 1, 2020

El titolar de hui fa referència a dos coses.

Per una part hui anem a patir el dia més calorós del que portem d’estiu, i per altra ens agradaria que acabarà sent el dia més calorós de l’estiu de 2020 (però no serà fàcil perquè no ha fet més que començar. L’estiu és molt llarg).

El ponent es deixarà sentir des de primera hora del dia al centre i als sud, i això repercutirà en les temperatures que pujaran de forma progressiva i imparable fins tocar o aproximar-se als 40 graus.

Un dia com el de hui hem de tindre molta cura perquè el risc d’incendis és alt o extrem a tota la Comunitat Valenciana. Davant qualsevol incidència cal telefonar de seguida al 112

Demà dijous el descens de les temperatures serà notable. No obstant haurem de tindre paciència perquè la nit després de la calor de hui encara serà molt calorosa.  A la costa les mínimes no baixaran dels 25 graus fins a primera hora del dia.

Les màximes quedaran entre 5 i 10 graus més baixes que hui.

Divendres encara baixaran un poc més les temperatures però l’ambient serà humit i bascós. Fins a migdia tindrem el cel ennuvolat i podrà registrar-se algun plugim.

El cap de setmana tornarà l’estabilitat i les temperatures aniran cap amunt.

Recordeu hui portar roba lleugera i hidratar-vos sovint per combatre millor la calor…i pasar bon dia ploga o faça sol, faça fred o calor

 

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.