El perill de les tronades

junio 25, 2020

Sant Joan portà ahir les primeres tronades de l’estiu, i ja sabeu el perill que comporten les tronades en esta època de l’any perquè poden portar pedra, i poden ser tronades seques.

Haurem d’estar atents a la possible repercusió d’estes tronades que donen poca pluja però que poden deixar llamps latents. Llamps que no es manifesten fins que passen uns dies.

Hui tornem a tindre un dia ben calorós. Les temperatures nocturnes no han patit canvis o han pujat i les màximes també podran pujar lleugerament

Demà divendres també podria escapar-se alguna gota de vesprada al nord i a l’interior de Castelló però a la resta del territori i durant tot el dia només vorem alguns núvols decoratius. Les temperatures apenes patiran canvis.

El cap de setmana continarem amb més núvols al nord on només puntualment podria acabar registrant-se algun ruixat dèbil, puntual i aïllat. Per al cap de setmana no s’esperen canvis en les temperatures però per a l’inici d ela que ve sembla que farà més calor.

Passeu un bon dijous…ploga o faça sol, faça fred o calor

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.