Falten molts dies però pinta bé

enero 16, 2020

Continuem amb temps estable i amb temperatures suaus però a poc a poc va perfilant-se amb més claredat l’oratge del cap de setmana, i amb un poc de sort el dels dies posteriors.

Ja teniem ganes de fer servir el símbol de neu als mapes de previsió, i no volem ser ni alarmistes ni massa optimistes (que després passa el que passa), però com sempre vos contem les nostres previsions.

Hui toca sol i temperatures tan suaus com les d’ahir

Demà divendres el ponent farà pujar encara més les temperatures al centre, al sud i a la costa, on els termòmetres arribaran a tocar i fins i tot a superar els 20 graus. Al nord hi haurà més núvols i el mesral deixarà l’ambient més fresc però només de forma puntual podria caure alguna gota.

Dissabte serà el dia de transició entre l’oratge d’estos dies i el que ens espera per a partir de diumenge (i segons els mapes de hui fins dijous de la pròxima setmana). Dissabte de vesprada i de cara a la nit les puges podran afectar la mitad sud de la Comunitat

El descens de les temperatures serà general diumenge fent baixar la cota de neu de forma progressiva dels 800 fins als 200 metres al nord, i des de els 1200 als 500-700 metres al sud.

No volem alçar falses espectatives però sembla que la situació tindria durada la primera part de la setmana que ve. El millor que podem fer es seguir de prop les previsions.

Passeu molt bon dia!

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.