Final de setmana estable però ben fred

enero 14, 2022

Fins a migdia encara cal esperar algun ruixat ‘despistat’, algun plugim dèbil a la franja costanera de la mitad sud de la Comunitat on es concentraran els núvols més abundants i actius. No descarte que puga arribar a caure algun plugim dèbil un poc més cap a l’interior, i en eixe cas podria caure un poc de neu per damunt dels 1.000 metres a la muntanya d’Alacant i del sud de València, però no hi ha que fer-se il·lusions perquè es tracta de pluges molt dèbils i la neu en qualsevol cas la neu seria anecdòtica

Demà dissabte obrirem la porta a un cap de setmana típic d’hivern a les nostres latituds quan l’oratge és estable i les temperatures baixen prou per la nit però es mantenen suaus al centre del dia. Núvols en vorem ben pocs. A la costa hi haurà núvols baixos a primera i última hora del dia, i les boires començaran a deixar-se vore a les zones fondes i a les planes de l’interior.

El cap de setmana acabarà com començarà. L’oratge serè estable i les nits ben fredes. De fet caldrà seguir de ben a prop l’evolució de les temperatures perquè hi haurà llauradors als que els tocarà patir davant la possibilitat de gelades a les comarques centrals i fins i tot en zones fondes pròximes a la costa.. De tota manera no es tracta de gelades intenses ni massa duraderes perquè en calfar el sol de seguida pujaran les temperatures i es desfarà el gel. a migdia continuarà fent molt bon hora, amb màximes que a la costa tocaran els 15-16 graus, els 12-13 al centre de la Comunitat, i els 7-9 graus al nord.

Passeu bon divendres i bon cap de setmana…ploga o faça sol, faça fred o calor

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.