Irrupció hivernal

noviembre 8, 2019

No tardarem en queixar-nos del fred. Pense que junt al vent és el fenòmen que menys ens agrada als valencians. El vent perquè no porta res de bo i el fred pot ser per falta de costum.

Ahir de vesprada ens creuava una xicoteta franja de núvols que només deixava quatre gotes i va obrir la porta al mestral i a una massa d’aire més freda.

El vent tornarà a bufar hui amb gana. De nou tenim avís meteorològic per forts vents que poden superar de nou els 80 Km/h

Tindrem més núvols al nord i per l’interior on esta vesprada podria arribar a caure alguna gota que seria en forma de neu per damunt dels 1.000 metres

Demà dissabte afluixarà un poc el vent. Al nord i per l’interior encara tindrem ratxes fortes fins a migdia, perdrà força  a migdia per reforçar-se de nou cara a la nit.

Diumenge serà un dia quasi d’hivern. Tindrem pas de núvols, el vent bufarà dur a bona part de la Comunitat, i les temperatures torneran a baixar el que farà que les precipitacions que pyguen regisrar-se al nord de vesprada siguen  de neu al votant dels 900 o 1.000 metres.

Les notícies per a la setmana que ve continuen sense ser bones perquè els mapes encara donen ponents al menys fins dijous. Si sou dels que vos agrada mirar els models haureu vist que donen algun canvi per divendres…però això queda molt lluny i caldrà confirmar-ho.

Passeu bon dia!

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.