La DANA se’n va però es queden el vent i el fred

noviembre 25, 2021

A poc a poc, sense pressa, la DANA anirà retirant-se i desfent-se.

Hui es divideix en dos parts. Una es desplaçarà cap a les Balears allunyant-se de la Comunitat Valenciana, i l’altra es situarà al sud-oest de la Península des d’on recularà cap a les Canàries

En superfície la també començarà a desplaçar-se cap a l’est i el nord-est des d’on ens impulsarà vemts de mestral que a més a més es reforçarà de cara a la recta final de la setmana.

L’ambient es mantindrà ben fred, sobretot al nord on els núvols seran mes abundants i compactes i les precipitacions de neu continuaran afectant la zona acumulant més centímetres a las zones on més ha nevat fins ara.

Al centre i al sud tot i el fred de primera hora farà més sol i les temperatures podran pujar lleugerament. El mestral bufarà entre moderat i fort al nord i amb ratxes moderades a la mitad sud de la Comunitat

Demà divendres el vent es reforçarà però disminuirà la probabilitat de precipitacions que pensem que només afectaran les zones del nord de Castelló amb una cota de neu que quedarà al voltant dels 800-900 metres. Les t, ni de nit ni de dia.emperatures no patiran grans canvis

El cap de setmana també  serà ventós i ben fresc tot i que dissabte les temperatures podran pujar lleugerament a la costa, al centre i al sud.

Diumenge es reforçarà el vent deixant un dia molt antipàtic, i dilluns començarem setmana de la mà del mestral i amb temperatures que continuaran marcant valors hivernals.

Tant dissabte com diumenge cal esperar precipitacions puntuals de neu a les muntanyes del nord de Castelló.

Passeu bon dia… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.