A l’espera del fred

noviembre 20, 2023

El fred s’ha fet d’esperar, però no tardarà en arribar i estendre’s per tot arreu. Els termòmetres per fí marcaran els valors que toca!! Tard però en poques hores arriba la tardor.

De tota manera parlem fred però tampoc va a ser una barbaritat el que van a baixar les temperatures.

Hui encara serà un dia que compartirà trets de l’oratge del últims dies amb temperatures prou altes i vent prou encalmat, amb temperatures un descens tèrmic al nord acompanyat pel mestral que demà es generalitzarà i portarà una massa d’aire més freda.

Dimarts és el dia que molta gent està esperant des de fa temps i potser queden decebuts perquè baixaran les temperatures de forma notable respecte els valors que hen vingut suportant les últimes setmanes, i perquè molts mitjans de comunicació venen anunciant l’arribada del fred i de l’hivern…però ací a la Comunitat Valenciana simplement tindrem not´cie sper i de la tardor, i del vent de mestral que deixarà un dia molt antipàtic accentant la sensació de fred.

Tant dimecres com dijous continuarà deixant-se sentir el mestral i baixant les temperatures que tocaran fons dijous i començaran a recuperar-se tímidament divendres, però com espot comprovar al mapa contiuarem amb domini del sol i sense notícies de la pluja

Recordeu passar bon dia…ploga o faça sol , faça fred o calor.

 

 

 

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.