A l’estiu…tot en món viu

junio 26, 2020

Tirem mà d’este refrany per fer-nos una idea de l’oratge que ens espera hui i també els pròxims dies.

L’oratge d’estiu sempre és d’agrair. Els dies són llargs, és època de vacances i les temperatures acompanyen per qualsevol activitat que vullguem fer…però també hem de fer-nos l’ànim de conviure amb la calor perquè és el que marquen els mapes per a hui, per al cap de setmana i per a l’inici de la que ve.

El dia començaà assolellat i amb pocs canvis en les temperatures però pense que esta vesprada el cel quedarà més cobert en punts de l’interior on localment podrà arribar a caure alguna gota. Les temperatures marcaran valors semblants als d’ahir.

El segon cap de setmana de l’estiu també començarà amb sol i amb calor. A primera hora es voran núvols baixos a la costa i durant la vesprada es formaran núvols a les muntanyes del nord on podrà registrar-se algun ruixat puntual.

Diumenge la probabilitat de ruixats i tronades serà major però només afectaran l’interior i el nord de Castelló i pot ser de refiló el nord de València.

Les previsions donen més calor per acomiadar el mes de juny.

Recordeu passar bon dia…ploga o faça sol, faça fred o calor.

 

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.