L’oratge que toca

septiembre 23, 2022

La tardor a començat fresqueta després de les pulges i les tronades d’ahir de vesprada, però no podem baixar la guàrdia perquè tornem a tindre avís meteorològic d’Aemet que a patir d’esta vesprada ens mantidrà ben atents a l’evolució de l’oratge en previsió de pluges intenses i en forma de tempesta.

Pot ser cap a mig matí o migdia puga caure alguna gota al centre i nord de Castelló i de vesprada el cel quedarà més tancat a la mitad nord de la Comunitat on les tronades cobraran protagonisme avançant des de l’interior.

Les temperatures han sigut més fresques esta nit però pujaran al centre de la jornada.

El primer cap de setmana de la tardor també es presenta animat meteorològicament parlant. Després d’un matí assolellat i fins i tot fresquet a primera hora les tronades no tardaran a aparèixer des de nord i avançaran cap al sud afectant la major part de la Comunitat.

Diumenge no estarà tot el dia plovent ni plourà per tot arreu però l’oratge serà variable i insegur amb ruxiats i tronades més probables per l’interior

Dilluns la inestabilitat es desplaçara cap al sud i dimarts recuperarem l’estabilitat, el sol i les temperatures es recuperaran del descens dels dies anteriors.

Passeu bon divendres i bon cap de setmana…ploga o faça sol, faça fred o calor.

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.