Més sol i temperatures més altes

mayo 4, 2021

A partir de hui recuperem el sol i les temperatures inicien un ascens que tindrà continuïtat els pròxims dies.

Hui encara tindrem núvols a moltes zones de la Comunitat, però només deixaran alguna gota despistada. Cal esperar que amb el pas de les hores s’impose el sol i que de seguida notem com pugen les temperatures que només a les zones de més al nord quedaran per davall dels 20 graus.

Demà dimecres tret d’alguns núvols baixos que durant el matí sovintejaran punts de la costa i de les boirines que es formaran durant la matinada a  les valls el dia serà assolellat i més calorós, amb màximes que ja tocaran els 25 o 26 graus en punts del centre i de l’interior.

Dijous es deixarà sentir el ponent acostant-nos una massa d’aire més càlida des de centre de la Península que ens acompanyarà la recta final de la setmana. Tot i el pas d’alguns núvols el dia estarà dominat pel sol que am l’ajuda del ponent portarà el mercuri aprop dels 30 graus a molts observatoris del centre i de la costa.

Divendres, i amb molta probabilitat el cap de setmana, el vent bufarà de xaloc i lleant, deixant l’ambient més fresc a la costa, però al centre i en punts de l’interior les temperatures encara quedaran entre els 25 i els 30 graus.

Passeu bon dimarts…ploga o faça sol, faça fred o calor.

 

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.