Més vent que fred

noviembre 21, 2023

Hem d’anunciar per a hui dimarts l’arribada de la tardor. Hem hagut d’esperar fins al 21 de novembre quan quasi estem a les portes de l’hivern climatològic perquè baixen les temperatures i se situen en els valors que toca.

L’encarregat d’apropar-nos la massa d’aire més freda és el mestral que des d’anit bufa amb força al nord de la Comunitat i ha fet que Aemet haja posat la zona en avís per forts vents i mala mar al litoral del nord de Castelló.

El mestral superarà els 80 i fins i tot els 90 quilòmetres per hora al nord, a la comarca dels Ports i a la Tinença, i els 50-60 a la costa castellonenca alçant ones de 3 metres en mar oberta.

Demà dimecres es mantindrà el mestral fort al nord, i sense desaparèixer bufarà amb menys força al centre i al sud.

Demà serà un dia clar, assolellat i amb molt bona visibilitat. Les temperatures nocturnes baixaran i les diürnes quedaran un poc més baixes al nord i per l’interior i sense canvis a la costa.

Dijous serà el dia més fred de la setmana sobretot en aquelles zones on el vent quede més fluix.

Divendres el vent bufarà més fluix i no serà tant fresc, i tot indica que  l’últim cap de setmana de novembre es mantindrà l’oratge estable i les temperatures no patiran grans canvis.

Passeu bon dimarts…ploga o faça sol, faça fred o calor.

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.