Ni xixa…

septiembre 15, 2021

Ni llimonà. Això és el que diuen al meu poble quan passa algo que no és ni bo ni roïn…que és el que està passant esta setmana amb els efectes de la borrasca atlàntica que des de l’inici de setmana ens amenaça però no té incidència a casa nostra.

Els ruixats de les últimes hores han deixat algun plugimet de més entitat per l’interior i quatre gotes a la costa.

Més o menys el que cal esperar hui. Un oratge molt variable, amb el cel carregat de núvols des de primera hora però amb ulladaes de sol que han deixat l’ambient molt pesat. Esta vesprada les pluges podran ser un poc més intenses però res de l’altre món i les temperatures podran baixar lleugerament.

Demà dijous tot indica que començarem el dia amb sol, i que en haver estat el cel més ras durant la nit l’ambient no serà tan bascós i podrem dormir un poc millor. De tota manera al centre del dia farà calor i cap a migdia assistirem al creixement de núvols d’evolució en zones de muntanya que acabaran deixant ruixats i tronades en punts de muntanya del nord i de l’interior.

Divendres de vesprada encara pot ploure i tronar en punts de l’interior però a poc  a poc anirà esvaint-se la inestabiitat, l’aire fred de les capes altes atmosfèriques i cara al cap de setmana l’oratge serà més estable i calorós

Passeu bon dimecres…ploga o faça sol, faça fred o calor

 

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.