Nou temporal a l’eixida del novembre

noviembre 25, 2020

Ho va fer a l’entrar i té tota la pinta de fer-ho també a l’eixir.

Quan encara no hem oblidat el temporal dels dies 4 i 5 estem de nou alerta per l’abast que podrà tindre el nou episodi de pluges que ens afectarà a partir de dijous.

Hui serà un dia de transició de l’oratge fresc però estable dels últims dies cap a un episodi de llevant que començarà demà i ens acompanyarà fins dissabte.

Els núvols seran més abundants però no serà fins a última hora o entrada la matinada quan es registren les primeres precipitacions.

Sabeu que no ens agrada alarmar però els mapes donen una situació delicada per al pròxims dies.

Demà dijous el cel quedarà cobert de bon de matí i no tardaran en registrar-se les primeres pluges de més entitat, que si tot va cumplint-se com pensem afectarien punts del nord de la Comunitat, sobretot les zones del litoral i pfrelitoral de Castelló i del ord de València.

Pot ser el moment més crític, més delicat el tindrem entre divendres a mig matí i dissabte cap a migdia perquè serà quan la gota freda creua la Península pel sud i ens afecte més de ple.

Pense que divendres de matí els registres de precipitació seran importants al centre i al sud on localment cal esperar pluges de forta intensitat. De vesprada les precipitacions més intenses afectaran el centre de la Comunitat (la major part de València) i a poqueta nit afetarien de nou el sud.

Dissabte el gregal portarà el núvols més actius al sud de València i al nord d’Alacan, on hem de tindre en compte que plourà sobre banyat i que segurament portarem bona cosa d elitres arreplegats.

Diumenge bufarà el mestral, escamparà la núvolositat, pujaran les temperatures i serà momentd e fer balanç de pluges.

Tingueu bon dimecres…ploga o faça sol, faça fred o calor.

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.