Novembre acaba amb ponent, desembre comaçarà amb canvis

noviembre 30, 2019

El mes de novembre acacba amb temperatures altes i vent de ponent. Tindrem pas de núvols mitjans i alts que es faran un poc més abunants i compactes la nit de dissabte a diumenge

Demà diumenge començarem a notar els canvis. A primera hora podrà ploure dèbilment al nord i per l’interior. A la costa també podria caure alguna gota Quan acabe de creuar-nos el frontet notarem com de seguida refresca l’ambient. De cara a la nit la nuvolositat anirà en augment però encara no podem esperar pluges  generals

De fet, no serà fins dilluns a migdia o a primera hora de la vesprada quan els núvols deixent el cel ennuvolat a tota la Comunitat i es generalitzen les precipitacions que en punts de la costa i del litoral del centre i del sud ja podran ser moderades i persistents.

Els mapes no acaben de ficar-se d’acord però hi ha models que encara donen precipitació a bona part de la Comunitat tot dimarts i bona part de dimecres.

Començaria a escampar dimecres a partir de migdia i durant la vesprada quan a poc a poc s’impose el mestral de nord a sud.

Tingeu bon cap de setmana.

 

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.