Oratge inestable i plujós fins dijous

diciembre 2, 2019

Amb la falta que fa, amb el ponent que hem tingut que suportar durant un mes de forma continuada no hi ha millor previsió que la que tenim per davant els pròxims dies.

Els models donen possibilitat de precipitacions fins dijous. No plourà a tot hora ni durant tot el dia, i les pluges més importants i quantioses es regstraran a la mitad sud de la Comunitat però fins dijous esperem que ploga a tota la Comunitat i que localment les pluges siguen intenses i persistens.

Estem a mercé d’on se situen la borrasca que acabarà formant-se en superfície entre el sud-est de la Península i el nord d’Àfrica, i del embossament d’aire fred associat en altura perquè les pluges puguen afectar més un indert que altre.

Pensem que les precipitacuons començaran a descarregar durant el matí en punts de la costa. De vesprada les pluges es faran més generals i localment podran descarregar amb intensitat moderada o forta a la costa de València i a la d’Alacant. El descens de les temperatures serà notable (de vora 5 graus)

Es tracta de  situacions meteorològiques que que cal seguir al minut perquè d’una eixida a un altra els models canvien. Cal tindre paciència i fer seguiment dels radars per anilitzar la situació de ben aprop.

Els mapes de previsió donen pluges fins dijous

Divendres, tot just coincidint amb l’inici del llarg cap de setmana recuperarem el sol i pujaran les temperatures.

En esta ocasió no valdrà això de sempre plou quan no fan escola.

 

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.