Un parell de graus més cada dia

julio 22, 2021

Fins diumenge les temperatures no deixaran de pujar un parell de graus cada dia, i això vol dir que els termòmetres marcaran de nou valors per damunts dels habituals, dels normals, per l’època. Veniem de dies calorosos i anem cap a dies de més calor.

Per davant un dia assolellat, calorrós i amb basca. Màximes de nou al voltant dels 40 graus al centre i per l’interior i entre els 32 i els 34 graus a la costa.

Demà divendres  cal estar atents al flux de vent de component oest que llançarà cap a nosaltres la massa d’aire càlid que els últims dies ha anat acomodant-se al centre de la Península. La isoterma dels 25 graus abraçarà tota la Comunitat Valenciana disparant les temperatures

Començarem el cap de setmana amb un dia d’intensa calor, de calor extrema en punts del centre i del sud de la Comunitat. A eixes zones les temperatures tornaran a enfilar-se fins als 40 graus i cal seguir l’evolució del vent perquè la brisa acabarà agraint-se en punts de la costa.

Diumenge el vent canviarà de direcció. Acabarà imposant-se el gregal amb el pas de les hores. Vent del nord-est que aportarà núvols i més humitat, i que dilluns fins i tot podria deixar el cel més cobert i algunes precipitacions de distribució irregular que tot i ser de caràcter dèbil serien benvingudes.

Passeu bon dijous…ploga o faça sol, faça fred o calor.

 

 

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.