Precipitacions molt irregulars

diciembre 3, 2019

Les precipitacions registrades les últimes 24 hores han sigut molt desiguals i irregulars.

Mentre en punts de La Marina, La Safor, La Ribera Baixa i la part més oriental de la Vall d’Albaida plovia amb intensitat moderada i fins i tot forta, als seus voltant els registres no eren tan importants. Al sud les pluges eren dèbils (només de forma puntual deixaven algu  registre més destacat) i al nord, a Castelló hauran de tindre paciència perquè no serà fins a esta nit o fins demà dimecres quan ploga amb trellat.

Les precipitacions més importants tornaran a concentra-se hui a la mitad sud de la Comunitat. Precaució i prudència en les zones on més ha plogut fins ara perquè segurament serà on torne a ploure amb més intensitat i persistència poden donar fins i tot algun problema.

Demà dimecres sembla que també plourà al nord, i si van cumplint-se les previsions com indiquen els mapes serà on més plourà perquè al centre i al sud podria entrar de vesprada el vent més travessat del nord i del nord-oest fent que les pluges siguen més dèbils.

De tota manera, al sud de València i al nord d’Alacant, podrà tornarà a ploure de valent a última hora de la vesprada i durant la nit.

Tot indica que dijous la part més inestable de la pertorbació i les pluges més intenses tornarien a concentra-se a la mitad sud de la Comunitat, i a la mitad nord tornaria ploure molt poc o no res,

Els núvols encara tindran certa activitat fins divendres a migdia el sud de València i al nord d’Alacant però a poc a poc s’imposarà el sol i pujaran les temperatures.

Si esteu fent plans per al llarg cap de setmana que tenim per davant no cal patir per l’oratge perquè tant disabte com diumenge farà sol i pujaran les temperatures.

Passeu molt bon dia. I tingueu molt precaució amb la pluja.

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.