Es reactiva la gota freda

diciembre 4, 2019

En les últimes hores les precipitacions han guanyat en intensitat i han  sigut més generals.

Tant la borrasca en superfície com la DANA han pujat de latitud i ens afecten més de ple. El vent té més recorrecut marítim i l’aire fred d’altura se’ns ha apropat un poc més des de les Illes Balears.

De fet hui les pluges també podran ser intenses i generals a la mitad nord de la Comunitat on fins ara apenes havia plogut. De tota manera hem d’estar també molt atents en les zones on esteos episodis sempre descarreguen amb més intensitat perquè al sud ee València i al nord d’Alacant el terreny està saturat i tota l’aigua que caiga de seguida correrà per barrancs i rambles.

Demà dijous encara serà un dia gris, fred i plujós a la major part de la Comunitat encara que a partir de la vesprad les pluges, al menys les més intenses, tornaran al sud.

Divendres començarem a vore el sol però encara es registraran les últimes ramassades en punts del litoral i prelitoral del sud de València i del nord d’Alacant.

Dissabte i diumenge seran dies de sol i de temperatures més altes.

Passeu molt bon dia!

 

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.