S’apropa la DANA

abril 15, 2020

Podem aprofitar esta nova DANA per ratificar que no sempre que tenim un embossament d’aire fred a les capes altes de l’atmosfera hem d’esperar pluges torrencials a la Comunitat Valenciana.

Hem de tindre en compte alguns factors que a la fí seran claus perquè ploga més o menys, perquè la DANA tinga mé so menys influència a la Comunitat Valenciana:

– La temperatura d’eixa massa d’aire fred.

– La seua ubicació, evolució i trajectòria.

– L’aport de vent en superfície.

– L’època de l’any que ens trobem.

L’embossament d’aire fred es desplaçà ahir cap a l’oest, es va endinsar en l’Atlàntic, i per això les pluges i les tronades més intenses es van registrar a l’oest i al centre de la Península.

Hui s’apropa de nou cap a nosaltres i això comportarà un oratge més inestable fins a migdia amb ruixats i generals i puntualment amb alguna tronada que podrà descarregar amb més intensitat.

Demà recuperarem el sol, tot i la prsència de núvols la major part del dia, i notarem com le stemperatures puguen de forma notable ( al voltant o per damunt dels 20 grays a la major part d’observatoris).

Divendres tindrem el cel més cobert i fins i tot podrà ploure en punts de la costa del sud de València i del nord d’Alacant amb temperatures més altes.

Però si van cumplint-se les previsions tan dissabte com diumenge tornen els núvols i la pluja.

Passeu molt bon dia!!

 

 

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.