Sense novetats: continua l’estabilitat

febrero 14, 2020

Tampoc cal esperar novetats per al tercer cap de setmana de febrer.

Els mapes apunten alguns canvis a partir de dimarts de la setmana que ve, però fins eixe moment no ens quedarà més remei que disfrutar el que tenim i el que abem a tindre encara que no siga normal l’oratge d’esta primera quinzena.

Hui ni tindrem massa núvols al cel, ni massa novetats en les temperatures que tornaran a tocar i fins i tot a superar els 20 graus al centre i ala costa.

Demà dissabte els voran alguns núvols alts per l’interior i pot ser es forme alguna boirina a la costa o a les valls i planes del centre i de l’interior. Conforme avance la vesprada podrà entrar un poc de llebeig i fer pujar lleugerament les temperatures.

Diumenge encara apretarà més la calor, i dilluns amb l’arribada d’un front des de l’interior ens creuarà la part càlida, la que va davant del sistema frontal fent pujar les temperatures fins als 25 graus al centre i a la costa.

Dimarts, una volta ens creua el front, baixaran les temperatures i el vent girarà a llevant a la mitad sud de la Comunitat on el cel quedarà més cobert i fins i tot podrà ploure.

Passeu molt bon dia!

 

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.